Rss Feed

4 juni 2017 by wijkraad

Uitnodiging informatieavond warmtescans woningen in Moesel

Beste inwoners van de wijk Moesel,

Energiebesparing in uw eigen woning is niet iets wat iedereen zo op het eerste gezicht zal aanspreken. Waarom is het nodig, waar moet je beginnen, wat zal het kosten en wat levert het op? Allemaal vragen die bij iedereen opkomen als je over dit onderwerp praat.

Maar toch hebben we met zijn allen een taak als het gaat om energie te besparen en duurzame energie op te wekken. Om het klimaat nu te helpen, maar meer nog om voor toekomstige generaties de wereld zoals die nu is op zijn minst te behouden. Maar niet alleen voor het klimaat! Energiebesparing levert op den duur veel geld op en het verhoogt het comfort van uw woning!

Als gemeente hebben we hierin ook een taak en vandaar dat we samen met de burgercoöperatie Weert Energie gestart zijn met het project Warm Wonen in Weert in het dorp Altweerterheide en nu dan ook in de wijk Moesel.

Om u een beeld te geven van wat we allemaal kunnen doen, zijn we eerst gestart met het maken van warmtescans van veel woningen in uw wijk. Deze geven een goed beeld van hoe het met uw woning is gesteld voor wat betreft het energieverlies.

Om de uitkomsten van deze scans te laten zien en om met u verder te bespreken wat u nog meer van Warm Wonen in Weert kunt verwachten, nodigen wij u graag uit voor een bijeenkomst op 14 juni a.s, in buurthuis Moesel (Christinelaan 25, 6006 CJ Weert). We beginnen om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Naast het laten zien wat de scans hebben opgeleverd en hoe u een beeld van uw huis kunt krijgen, krijgt u ook informatie over het werken met energiecoaches . Ook bestaat de mogelijkheid voor alle inwoners zich op te geven meer scans te laten maken van hun hele woning.

Wij zien u graag op de bijeenkomst.
Met vriendelijke groeten,
Maaike van Roij

Duurzaamheidcoördinator Gemeente Weert
Peter Gloudi

Voorzitter Weert Energie
Wilhelminasingel 101
Correspondentie: Postbus 950, 6000 AZ Weert


Geen reacties

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.