Rss Feed

Wegwerkzaamheden Maaseikerweg

9 maart 2013 by wijkraad

HoutstraatlozingIn opdracht van de gemeente Weert voert aannemersbedrijf Van Boekel Zeeland BV vanaf 25 maart tot en met 24 mei werkzaamheden uit aan de Maaseikerweg. Deze werkzaamheden maken deel uit van het project Houtstraatlossing (Herinrichting spoorzone Keent en Moesel). Door de werkzaamheden is de Maaseikerweg gedurende deze periode afgesloten tussen de rotonde bij de St. Maartenslaan / Onzelievevrouwestraat en de Beatrixlaan. Voor alle verkeer worden omleidingsroutes ingesteld. Deze worden aangegeven op gele bewegwijzeringsborden.

De omleidingsroutes zullen via een persbericht worden uitgedaan en gepubliceerd op de website van het project en de gemeente.


Geen reacties

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.