Rss Feed

Aanschuiflunch

27 augustus 2013 by wijkraad

In samenwerking met Punt Welzijn start Brasserie Gruuëts in Weert met een zogenaamde “aanschuiflunch”. Deze lunch is bedoeld voor mensen die graag nieuwe contacten op willen doen en tijdens deze lunch zal er dan ook ingezet worden op het bevorderen van onderling contact. Dit in het kader van het bestrijden van eenzaamheid, alsook hier preventief mee bezig te zijn.

Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Vind je samen eten veel gezelliger dan alleen eten? Vind je het niet fijn om in een openbare eetgelegenheid alleen aan een tafeltje te zitten? Dan is de Aanschuiflunch echt iets voor jou!

Waar: Brasserie Gruuëts, Stationsstraat 18.
Wanneer: Iedere eerste dinsdag van de maand (m.u.v. 1 oktober). De eerste aanschuiflunch vindt plaats op 3 september!
Tijdstip: 12:00 uur.
Kosten: € 8,50 (excl. drank).

De Aanschuiflunch bestaat uit soep naar keuze en een tafelbuffet bestaande uit vlees- en visgerechtjes (Vegetarisch of dieetwensen mogelijk).

Voor vragen en aanmelding neem contact op met Gruuëts, 0495-548925.


Geen reacties

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.