Rss Feed

Lezing computerveiligheid

13 oktober 2013 by wijkraad

iStock_000011896045MediumTegenwoordig hebben de meeste mensen wel een computer, tablet of laptop. Iedereen weet wel dat het belangrijk is om de gegevens op de computer veilig te houden. Maar het is niet altijd even duidelijk hoe dit op een goede manier gedaan kan worden. Er zijn steeds meer berichten over inbraken op computers, hacken van bankrekeningen, kwijtgeraakte gegevens en spam. Maar in plaats van dat u zich hierover ongerust maakt kunt u zichzelf beschermen door u te laten informeren over hoe u u zelf en uw gegevens kunt beschermen en waarop u moet letten.

Op donderdag 14 november organiseert de Wijkraad Moesel hierover een lezing. Tijdens deze lezing wordt aandacht besteed aan de diverse onderdelen van de veiligheid op en rond de computer en het internet. Er wordt aandacht besteed aan onder andere virussen, spam, internet bankieren, privacy en het maken van back-ups. Verder is er na afloop van de lezing ruimte voor het stellen van vragen. De lezing is geschikt voor alle computer gebruikers, we willen zowel de gevorderde als de beginnende gebruiker helpen meer grip te krijgen op veiligheid.

De lezing zal gehouden worden op donderdag 14 november in de Oranje Tref (in de Oranje Flat). De planning van deze avond ziet er als volgt uit:

  • 19:15 Ontvangst
  • 19:30 Lezing computerveiligheid
  • 20:30 Het beantwoorden van vragen
  • 21:30 Afsluiting

Als u bij deze lezing aanwezig wilt zijn kunt u zich vooraf aanmelden via e-mail: p.delaat@sotiria.nl (aanmelden is niet verplicht, maar het geeft ons een idee van hoeveel mensen er zullen komen).

Presentatie Internet veiligheid v1.0

 


Geen reacties

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.