Rss Feed

Plantdag Fietscrossbaan

24 april 2014 by wijkraad

cyclist_penguinOp initiatief van wijkraad Moesel, jeugdinloop Njoy en in samenspraak met omwonenden is op de plaats van de voormalige basisschool De Zevensprong een fietscrossbaan voor de jeugd aangelegd. Een aanwinst voor de jeugd in de wijk, getuige het feit dat er meteen enthousiast gebruik van werd gemaakt.

Onlangs is de afwerking gedaan en het gras ingezaaid. Helaas mag er nu een tijdje niet op gecrost worden.

Maar er is meer. Om de baan een nog beter (groener) aanzien te geven en te zorgen dat de jeugd niet pardoes van de baan de straat op fietst, is er een plantdag georganiseerd. Zo’n 200 struiken zullen worden aangeplant door de schooljeugd met hulp van omwonenden, ouders en vrijwilligers. Tevens wordt een apart veldje met bloeiende planten aangelegd.

Wanneer: zaterdag 3 mei van 10.00 tot 15.00 uur.

Wonen Limburg zorgt voor een springkussen en DJ Korten voor de muziek. Uiteraard is er ook koffie/thee/limonade enz.

Financieel is dit project mogelijk dankzij een bijdrage van o.a. Wonen Limburg en uit de Leefbaarheidagenda MSJS. Mogelijk komt er nog een bijdrage uit het Samen Doen Fonds.


Geen reacties

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.