Rss Feed

Uitkomst bewoners avond Moesel van 3 december

27 december 2015 by wijkraad

Op donderdag 3 december is er door de Gemeente Weert en Wonen Limburg een bewonersavond georganiseerd over de Woonvisie van Weert Zuid en deze avond, Moesel in het bijzonder. Tijdens deze avond hebben de bewoners kunnen aangeven welke van de acties en onderzoeken die door de Gemeente en Wonen Limburg op tafel zijn gelegd de meeste prioriteit zouden moeten krijgen.

De aanwezige bewoners (ruim 100) hebben elk 3 stemmen kunnen uitbrengen om de verschillenden onderwerpen waarvan zij vonden dat deze belangrijk waren om snel opgepakt te worden. Via onderstaande link zijn de resultaten te lezen.

Moesel Bewonersavond ingevuld 3-12-2015

 

 

 


Geen reacties

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.