Rss Feed

Leuke en leerzame workshops voor kinderen

16 april 2023 by wijkraad

Leuke en leerzame science workshops voor kinderen

— PERSBERICHT –

Explicokids Academy biedt kinderen een kans om hun interesse in wetenschap en technologie te ontdekken en te ontwikkelen door middel van drie interactieve en leuke experimenten. Kinderen kunnen zich wetenschapper voelen met een echte witte laboratoriumjas. Ze doen drie waanzinnige proefjes met super coole demonstraties. De kinderworkshops vinden plaats op 4 mei om 10.00 uur of om 11.00 uur bij Bibliocenter Weert.


Kinderen zullen hun eigen haargel maken, verschillende vloeistoffen in een buisje stapelen en een ballon opblazen, zonder te blazen. Naast deze drie proeven, zal de Explico professor ook een aantal spectaculaire experimenten uitvoeren om te laten zien hoe leuk wetenschap kan zijn! De workshops zijn geschikt voor kinderen die nieuwsgierig zijn naar wetenschap en technologie en graag willen experimenteren. Na afloop mogen de kinderen hun eigen haargel en het buisje met de gestapelde vloeistoffen mee naar huis nemen.


Aanmelden
Schrijf nu in voor dit avontuur via www.bibliocenter.nl/activiteiten. Explicokids is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Deelnemen kost 7,50 euro.
Einde berichtNoot voor de redactie, voor meer informatie:
Bep Bocken, specialist programmering Bibliocenter, tel. 088-2432000, b.bocken@bibliocenter.nl.
 
Met vriendelijke groet,
Karin Renette
Team Communicatie
Tel: 088-2432000
www.bibliocenter.nl

Geen reacties

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.